Η εξελιξη των νικητων των star & Mr Gs Hellas

Διεθνεις Διακρισεις

MISS UNIVERSE 2021

Σοφία Αραπογιάννη

Την Ελλάδα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς, στο MISS UNIVERSE, εκπροσώπησαν για το 2021 τα GS HELLAS και η STAR GS HELLAS 2021, Σοφία Αραπογιάννη. Η Ελληνίδα Καλλονή επέδειξε ήθος, αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό στο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμά του Miss Universe. Ταξίδεψε μέχρι τι Ισραήλ εντυπωσιάζοντας όλα τα διεθνή sites ομορφιάς, τα οποία μιλούσαν για ένα μοναδικό κράμα Μεσογειακής και Λατινικής ομορφιάς.


MISS EARTH 2021

Κατερίνα Ψυχου

Η STAR GS HELLAS 2020, Κατερίνα Ψυχου, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον κορυφαίο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, MISS EARTH, που για δεύτερη χρονιά διεξήχθη ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας του Covid-19. Η Ελληνίδα καλλονή μέσα από τα βίντεο της συμμετοχής της επέλεξε να τονίσει το απέραντο γαλάζιο της Ελληνικής Θάλασσας, ενώ για εθνική ενδυμασία θέλησε να αναδείξει την παραδοσιακή φορεσιά της Μανιάτισσας.


MISS GLOBE 2021

Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον κορυφαίο διαγωνισμό ομορφιάς, MISS GLOBE που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2021 στα Τίρανα της Αλβανίας. Η Ελληνίδα καλλονή μάγεψε κοινό και επιτροπή, καταφέρνοντας να κατακτήσει την 6η θέση, ανάμεσα σε 60 χώρες. Παράλληλα κέρδισε το special award του διαγωνισμού, στην κατηγορία ταλέντο, χρήζοντας την ως MISS TALENT GLOBE 2021 φέρνοντας έτσι μετά από δεκαετίες στέμμα στην Ελλάδα. Επιπλέον τερμάτισε ως 1st Runner Up στην κατηγορία BIKINI.


MISTER TOURISM WORLD 2021

Φώτης Μέτας

Στον μακρινό Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε ο MR YOUNG GS HELLAS 2019, Φώτης Μέτας, όπου διαγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελλάδας στον κορυφαίο διαγωνισμό ομορφιάς καταφέρνοντας να φέρει στην χώρα μας το Top10.


MISS INTERCONTINENTAL 2021

Λαμπρινή Τζανιδάκη

Τον Οκτώβριο του 2021 η MISS GS HELLAS 2020, Λαμπρινή Τζανιδάκη, ταξίδεψε μέχρι την Αίγυπτο προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον κορυφαίο και δεύτερο σε ιστορικότητα διαγωνισμό ομορφιάς , στο MISS INTERCONTNENTAL. Η Ελληνίδα καλλονή εντυπωσίασε την διοργάνωση, όπου προς τιμήν της ετοίμασε πάρτι με θέμα την Ελλάδα.


MR SUPRANATIONAL 2021

Σπύρος Νικολαίδης

Ο λαμπερός διαγωνισμός που έλαβε χώρα τον περασμένο Αύγουστο στην Πολωνία εκτός από γυναικεία συμμετοχή είχε και ανδρική, ως μικτός παγκόσμιος διαγωνισμός. Εκεί η Ελλάδα είχε και πάλι συμμετοχή μέσω των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, με τον MR GS HELLAS 2020, Σπύρο Νικολαίδη καταφέρνοντας να μπει στο τοπ20 ανάμεσα σε 60 χώρες και να πλασαριστεί ως απόλυτο φαβορί από τα μεγάλα διεθνή site ομορφιάς.


MISS SUPRANATIONAL 2021

Μελίνα Μήλιου

Η πρώτη διεθνής εκπροσώπηση για την χώρα μας για το 2021 έρχεται με την Μελίνα Μήλιου, την Miss Young GS Hellas 2020, η οποία για 16 ημέρες έδωσε ανάμεσα σε 60 χώρες στην Πολωνία μάχη, καταφέρνοντας να διακριθεί στην διαδικασία TOP MODEL μπαίνοντας στην τελική δεκάδα, ενώ στην Ευρώπη ήρθε στη δεύτερη θέση.


MISS EARTH 2020

Μαρία Φώτου

Η εστεμμένη του 2019 με τον τίτλο «Miss Body GS Hellas 2019» Μαρία Φώτου , συμμετείχε ως Miss Earth Greece 2020 στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Earth 2020, που διεξήχθη ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας του Covid-19 . Κατάφερε να διακριθεί στην τελική 20αδα ανάμεσα σε 90 χώρες από όλο τον κόσμο. Ο Συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε κατάταξη διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα οικολογίας και περιβαντολογικής αλλαγής.


MISS GLOBE 2020

Ανδριάνα Καγιά

Η Ανδριάνα Καγιά, Αφροδίτη GS Hellas 2019, συμμετείχε ως Miss Globe Greece 2020 στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Globe 2020, που διεξήχθη στα Τίρανα της Αλβανίας. Κατάφερε να διακριθεί στην τελική 15άδα, ανάμεσα σε 55 χώρες από όλο τον κόσμο. Η Ελληνίδα καλλονή στον διαγωνισμό ταλέντου παρουσίασε calisthenics acrobatic και κατάφερε να κατακτήσει στο group της την 2η θέση.


MR UNIVERSAL AMBASSADOR

Ανδρέας Μποταίτης

Ο Ανδρέας Μποταϊτης, Mr GS Hellas 2019, συμμετείχε ως Mr Υφήλιος στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Mr Universal Ambassador 2019, που διεξήχθη στο Τόκυο της Ιαπωνίας. Κατάφερε να διακριθεί 2ος ανάμεσα σε χώρες από όλο τον κόσμο. Ο τίτλος που απέσπασε ήταν ‘1st runner up Greece’, ενώ εντυπωσίασε με την εθνική του ενδυμασία ως εύζωνας, κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης εθνικής ενδυμασίας κι έδειξε σε όλη την υφήλιο ότι η Ελλάδα εκτός από ομορφιά διαθέτει και παράστημα, προωθώντας ο ίδιος με σθένος την πολιτιστική μας κληρονομιά στο εξωτερικό. Ο 2ος ωραιότερος άνδρας στον κόσμο είναι Έλληνας.


THE MISS GLOBE

Ειρήνη Λιγκόρη

Η Ειρήνη Λιγκόρη, 2nd Star GS Hellas, συμμετείχε ως Miss Globe Greece 2019 στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Globe 2019, που διεξήχθη στο Μαυροβούνιο. Κατάφερε να διακριθεί στην 15 άδα,έκτη (6η), ανάμεσα σε 55 χώρες από όλο τον κόσμο. Στην φάση των ερωτήσεων, της έτυχε η εξής ερώτηση: Αν είχες την ευκαιρία τί θα έκανες για να προστατεύσεις τον πλανήτη; κι η απάντησή της: <<Πρώτα απ’όλα είναι πολύ σημαντικό να προστατεύουμε τον πλανήτη, γιατί ζούμε σ’αυτόν. Θα ξεκινούσα κάνοντας μια καμπάνια, ώστε να ενημερώσω τον κόσμο για το πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση>>.

Συγχαρητήρια Ειρήνη!


MISS TOURISM UNIVERSE – TV FASHION WORLD

Χριστίνα Μουμούρη

Το 2017, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό ομορφιάς , MISS TOURISM UNIVERSE 2017 , που έγινε στο Λίβανο, συμμετείχε η Star GS Hellas 2017 , Χριστίνα Μουμούρη , η οποία απέκτησε τον τίτλο ‘BEST BODY TOURISM UNIVERSE’ και κατετάγη 5η ανάμεσα σε 90 Χώρες. Την ίδια χρονιά τιμήθηκε στο παλάτι της Ρουμανίας, από το Fashion TV World, ως το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς ανάμεσα σε 160 μοντέλα άλλων Χωρών και διακρίθηκε με τον τίτλο ‘MISS CATWALK’.


MISS EUROPE WORLD 2016

Αθηνά Χρυσάντοβα

Η εστεμμένη του 2016 με τον τίτλο «Miss PhotoGirl GS Hellas 2016» Αθηνά Χρυσάντοβα κέρδισε την συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Λίβανο τον Μάρτιο του 2017 , «Miss Europe World 2016» , καταφέρνοντας να μπει στην τελική 14δα!


MR UNIVERSAL AMBASSADOR 2016

Σπύρος Παπακωνσταντίνου

Ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου , Mr GS Hellas 2015, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς “MR Universal Ambassador” για το 2016 έχοντας καταφέρει να βγει μέσα στους 10 ωραιότερους άνδρες του διαγωνισμού. Ενώ έχει αρκετές φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας στο ενεργητικό του.


MISS EUROPEAN TOURISM – WORLD BIKINI MODEL

Κωνσταντίνα Κορομηλά

Το 2015, στον διπλό παγκόσμιο διαγωνισμό «Miss European Tourism – World Bikini Model» που έγινε στην Μάλτα, συμμετείχε η Star G.S. Hellas 2015, Κωνσταντίνα Κορομηλά, η οποία απέκτησε τον τίτλο της 4ης Miss Tourism Popularity 2015.


FASHION SHOW IN NEW YORK

Brenda Ιακούνινα

Το 2015, παγκόσμια διάκριση σε fashion show στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, κέρδισε η 2nd Star G.S. Hellas 2015, Brenda Ιακούνινα.


MISS WORLD PEACE PAGEANT 2014-2015

Αθανασία Κοφινιώτη

Το 2014, στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Miss World Peace Pageant 2014-2015», όπου συμμετείχε η Star G.S. Hellas 2014, Αθανασία Κοφινιώτη, διακρίθηκε 3η πρέσβειρα ειρήνης ανάμεσα σε 90 χώρες.


QUEEN TOURISM INTERNATIONAL

Πηνελόπη Σταματάκου

Το 2011, στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Queen Tourism International» συμμετείχε η Star G.S. Hellas 2011, Πηνελόπη Σταματάκου, όπου κατέλαβε την 6η θέση.