Star & Mr GS Hellas

Ο μεγαλύτερος μεικτός διαγωνισμός ομορφιάς Εθνικής εμβέλειας, από το 2011

Τι είναι τα Star & Mr GS Hellas;

Τα «Star & Mister GS Hellas» είναι ένας πανελλαδικός διαγωνισμός ομορφιάς ο οποίος ξεκίνησε το 2011 με την επωνυμία ‘’Grande Secreto Fashion’’και ανήκει στο media όμιλο GRANDE SECRETO MEDIA GROUP , συνεχίζεται επί 7 συναπτά έτη. Ανήκει στην παγκόσμια ομοσπονδία ομορφιάς και νικητές-νικήτριες του εκπροσωπούν την Ελλάδα σε διάφορους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς.

Τα «Star & Mister GS Hellas» είναι ο μεγαλύτερος μεικτός διαγωνισμός ομορφιάς ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ( ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ) και με την καινοτόμο ιδέα, κατηγορίας υποψηφίων φωτομοντέλων (δηλαδή άτομα τα οποία διαθέτουν τις αναλογίες ενός μοντέλου πασαρέλας χωρίς το αντίστοιχο ύψος) τους δίνεται η ευκαιρία να αναδειχθούν. Μοντέλα που αναδείχθηκαν μέσα από τα «Star & Mister GS Hellas » έχουν κοσμήσει editorials πολλών γνωστών περιοδικών μόδας της Ελλάδας αλλά και του εγχώριου life style. Επίσης κάποια από τα μοντέλα έχουν γίνει πρόσωπα καμπάνιας για μεγάλες ελληνικές εταιρείες. Τέλος έχουν γραφτεί για όλα αυτά τα πρόσωπα ‘’αφιερώματα’’ και συνεντεύξεις σε εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά την εξέλιξη στον χώρο της μόδας μερικών νικητών των Star and Mr GS Hellas , από την έναρξή τους το 2011 μέχρι και σήμερα!

  • Το 2011, στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Queen Tourism International» συμμετείχε η Star G.S. Hellas 2011, Πηνελόπη Σταματάκου, όπου κατέλαβε την 6η θέση.
  • Το 2014, στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Miss World Peace Pageant 2014-2015», όπου συμμετείχε η Star G.S. Hellas 2014, Αθανασία Κοφινιώτη, διακρίθηκε 3η πρέσβειρα ειρήνης ανάμεσα σε 90 χώρες.
  • Το 2015, στον διπλό παγκόσμιο διαγωνισμό «Miss European Tourism – World Bikini Model» που έγινε στην Μάλτα, συμμετείχε η Star G.S. Hellas 2015, Κωνσταντίνα Κορομηλά, η οποία απέκτησε τον τίτλο της 4ης Miss Tourism Popularity 2015.
  • Το 2015, παγκόσμια διάκριση σε fashion show στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, κέρδισε η 2nd Star G.S. Hellas 2015, Brenda Ιακούνινα.
  • Κωνσταντίνος Μπούτρος - MR GS HELLAS 2011, Ο Κωνσταντίνος έχει εργαστεί με πολλούς σχεδιαστές σε Ελλάδα και Μιλάνο.
  • Ροντρίγκο Κρουζ Σάντος – MR GS HELLAS 2014, Ο Ροντρίγκο έχει κάνει αρκετές δουλειές σε Ελλάδα , ενώ έχει συνεργαστεί μετά την στέψη του με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο.
  • Σπύρος Παπακωνσταντίνου – MR GS HELLAS 2015, Ο Σπύρος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς “MR Universal Ambassador” για το 2016 έχοντας καταφέρει να βγει μέσα στους 10 ωραιότερους άνδρες του διαγωνισμού. Ενώ έχει αρκετές φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας στο ενεργητικό του.
Ο πρόεδρος των καλλιστείων

Ο Γιώργος Κούβαρης έχει σπουδάσει Φυσικές Επιστήμες, σε πανεπιστημιακό επίπεδο, με εξειδίκευση στην Αστροφυσική και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Έχει εργασθεί ως καθηγητής σε μαθητές Λυκείου και φοιτητές του πανεπιστημίου Αθηνών, παραδίδοντας «ιδιαίτερα μαθήματα», φημίσθηκε για τον πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας του, κάτι άλλωστε που αποτέλεσε και την επιτυχία των μαθητών του, στην εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας.

Έχει διατελέσει Σύμβουλος Επικοινωνίας σε αρκετά πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδας και σε καλλιτέχνες της εγχώριας showbiz. Εχει δουλέψει στην τηλεόραση σε νεαρή ηλικία ως αρχισυντάκτης σε αρκετά τηλεοπτικά κανάλια και ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε δικές του εκπομπές. Αρθρογραφούσε σε αρκετές εφημερίδες FREEPRESSκαι είναι γνωστός για το πολιτικό – σατυρικό του ύφος γραφής. Σήμερα είναι εκδότης του καλλιτεχνικού περιοδικού «grandesecreto», καθημερινού επίσης ηλεκτρονικού εντύπου www.grandesecreto.grκαι της πολιτικής εφημερίδας ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Διοργανώνει και διευθύνει μεγάλα γεγονότα, τα οποία έχουν να δώσουν πρωτοπορία. Μελετάει πολύ Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία και αρέσκεται να εμβαθύνει σε θέματα ανθρώπινης ψυχολογίας και κινησιολογίας. ΌΛΗ του η ζωή πιστεύει είναι ένας ενεργειακός κύκλος προσφοράς. Το «moto» ζωής που τον προσδιορίζει είναι: «Δεν ακολουθούμε τα δρώμενα, αλλά δημιουργούμε δικά μας». Σύντομα ετοιμάζει να εκδόσει το βιβλίο του με τίτλο: Φυσική – Φιλοσοφία – Καθημερινότητα.

Ο Γιώργος Κούβαρης κατάγεται από την Μάνη, ένα από τα ιστορικότερα μέρη της Ελλάδας και με σύμβολο τον Ταϋγετό του, όπως αποκαλεί, την κοινή γενέτειρά του με τον Θεό Απόλλωνα (εκφραστή της συμπαντικής γνώσης – φωτός – λάμψης), πορεύεται στο Σήμερα και αυτό το Φως το φέρνει ως DNAτου, θέλοντας να το μοιραστεί με Όλους τους Έλληνες και να το προαγάγει σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Ο πρώτος Πρόεδρος των Ελληνικών Καλλιστείων και φυσικά αναφέρομαι στα ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ , Ο Γιώργος Πρεβελάκης , ένας άνθρωπος που θαύμαζα ως μυαλό με ΟΡΑΜΑ , κάποτε είχε δηλώσει το εξής : "Κάθε κοπέλα που συμμετέχει στα Καλλιστεία την βραδιά του Τελικού είναι ένας δορυφόρος. Δύο τινά μπορούν να συμβούν η να τεθεί σε πλήρη περιστροφή ή να καεί".

Εμείς στο ΣΗΜΕΡΑ δεν θέλουμε δορυφόρους , γιατί ο δορυφόρος εξαρτάται και κινείται σύμφωνα με κάποιο άλλο πλανήτη , θέλουμε αυτόφωτα άτομα και χαρισματικά τόσο σε ομορφιά όσο και σε πνεύμα- θέλουμε Πρέσβειρες που έχοντας το θείο χάρισμα της ομορφιάς να το κάνουν μοχλό ο οποίος θα ξεκινήσει μία ροπή τόσο δυνατή όσο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΡΟΠΗ= ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ( στην φυσική). Εν προκειμένω μιλάμε για την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ που μπορεί να φτάσει όσο πιο μακριά για να επιτύχει ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ STAR KAI MR GS HELLAS TOY ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Η ομαδα των εθνικων καλλιστείων

Γιώργος Κούβαρης

Πρόεδρος

Καλλιόπη Κούβαρη

Γενική Διεύθυνση

Νίκος Λεωτσάκος

Υπεύθυνος Παραγωγής GS MEDIA GROUP

Σπύρος Τσουτσάνης

Γυμναστής Καλλιστείων - Personal Trainer - Αθλητικό Μοντέλο

Στράτος Παφλιωτέλης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας - Δημοσιογράφος

Αθανασία Κοφινιώτη

Πρέσβειρα Καλλιστείων - Star GS Hellas 2014

Κωνσταντίνα Κορομηλά

Πρέσβειρα Καλλιστείων - Star GS Hellas 2015

Χριστίνα Μουμούρη

Πρέσβειρα Καλλιστείων Star GS Hellas 2017 Υπεύθυνη κινησιολογίας - Catwalk finalist

Φαίη Πετροπούλου

Δημόσιες Σχέσεις Καλλιστείων - Θεατρολόγος

Αναστασία Σιδηροπούλου

Πρέσβειρα Καλλιστείων- Star Hellas 2013 Υπεύθυνη σε θέματα εξωτερικού και παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς

Σταύρος Τσιαγκλής

Γιατρός Εθνικών Καλλιστείων - Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος

Γιάννης Ανδρέου

Σύμβουλος Καλλιστείων - Μάρκετινγκ - Πληροφοριακά Συστήματα