Το επίσημο κλιπ για τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020

STAR AND MR GS HELLAS 2020

 

 Τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020 πραγματοποίησαν στο Bolivar , το επίσημο κλιπ με όλους τους φιναλίστ που θα ανέβουν επί σκηνής την λαμπερή βραδιά του Μεγάλου Τελικού 18 Σεπτεμβρίου 2020. Μία παραγωγή που έκανε τους πάντες να μείνουν άλαλοι , αφού η οργάνωση για 36 φιναλίστ δεν είναι και μικρό πράγμα… Η αρτιότητα και η οργάνωση έδωσε ακόμα μία φορά εξετάσεις και πέρασε με άριστα!

Η επένδυση που γίνεται φέτος και αφορά τα GS HELLAS 2020 , έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και όπως όλα δείχνουν ,μιλάμε για ένα φαντασμαγορικό Τελικό , που σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους αντίστοιχους ξένων χωρών .

Το συγκεκριμένο κλιπ θα μεταδοθεί στην τηλεοπτική μετάδοση των Καλλιστείων , αλλά και σε social media του Θεσμού και sites που στηρίζουν τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS. Τέλος θα παρουσιαστεί σε διεθνές επίπεδο , αφού φέτος λόγω του πλήθους των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς , που διαθέτουν πλέον τα GS HELLAS , αρκετές χώρες έδειξαν ενδιαφέρον να αναμεταδώσουν την Φιέστα και την Γιορτή των Καλλιστείων ,τιμώντας με αυτό τον τρόπο τα 10 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ τους , την συνεχή και αδιάκοπη συμμετοχή τους στις διεθνείς σκηνές ομορφιάς ανά τον Κόσμο.

Όπως θα δείτε παρακάτω από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και το σχετικό κλιπ , η εικόνα είναι τόσο δυνατή , που και ο πιο δύσπιστος θεατής , μπορεί να υποκλιθεί στην ΟΜΟΡΦΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ PROMO CLIP:

Δείτε τις φωτογραφίες: