Εθνικά καλλιστεία με πρέσβειρες ομορφιάς

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Καλλιστείων, όσο αφορά την χώρα μας ορίζονται πρέσβειρες ομορφιάς… σε ένα Θεσμό που προάγει κύρος και ήθος. Στόχος τους είναι η μεταλαμπάδευση του πολιτισμού μας, τόσο σε εγχώρια εδάφη όσο και στο εξωτερικό με βάση και πρώτη ύλη την ομορφιά.


Η Αθανασία Κοφινιώτη και η Κωνσταντίνα Κορομηλά επιστρατεύτηκαν για αυτό τον σκοπό ,από τα εθνικά καλλιστεία του ΣΗΜΕΡΑ , τα STAR KAI MR GS HELLAS . Άξιες εκπρόσωποι και οι δύο , αφού είναι και οι ίδιες εστεμμένες μέσα από τον Θεσμό και πιο συγκεκριμένα η μεν πρώτη είναι η STAR GS HELLAS 2014 και η δεύτερη είναι η STAR GS HELLAS 2015. Το σημαντικότερο όλων όμως, είναι πως έχουν σηκώσει ψηλά το εθνόσημο μας , αφού έχουν εκπροσωπήσει και οι δύο την ΕΛΛΑΔΑ σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις : Η Αθανασία Κοφινιώτη είναι Τρίτη Πρέσβειρα Ειρήνης στον Κόσμο στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς MISS WORLD PEACE. Η Κωνσταντίνα Κορομηλά επίσης, απέσπασε την τέταρτη θέση και βγήκε MISS POPULARITY OF THE WORLD στο ΒIKINI MODEL OF THE WORLD.

Να σημειωθεί ,πως και οι δύο Καλλονές μας είναι πρόσωπα, που δεν στάθηκαν μόνο στην ομορφιά τους – κάτι άλλωστε που δίνει και ιδιαίτερη βαρύτητα και ο Θεσμός- η Αθανασία είναι αεροσυνοδός και μιλάει 5 ξένες γλώσσες – Η Κωνσταντίνα από την άλλη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και μιλάει επίσης 2 ξένες γλώσσες.