Όταν η Τέχνη εμπνέεται από την Ομορφιά για καλό σκοπό!

Ο Εξηκίας Τριβουλίδης , ένας γλύπτης που το όνομα του ηχεί και εκτός συνόρων , φέτος συνεργάζεται ακόμα μία φορά με τα εθνικά καλλιστεία STAR KAI MR GS HELLAS 2017 και γίνεται αγωγός μεταξύ των εστεμμένων και ενός μοναδικού γλυπτού, με στόχο την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.


Ο Εξηκίας Τριβουλίδης φέτος δημιουργεί για τα καλλιστεία το μενταγιόν της ΗΡΑΘΗΝΑΣ – όπως έχει σχεδιάσει και το αγαλματίδιο το οποίο δίνεται στην STAR GS HELLAS και τον MR GS HELLAS κάθε χρόνο. Το πρωτοποριακό όμως είναι, πως φέτος η STAR GS HELLAS 2017 και η MISS GS HELLAS 2017 θα ποζάρουν και γίνονται ολόσωμα αγάλματα για καλό σκοπό. Θα δημιουργηθούν δύο αγάλματα- σχεδιασμένα από τον Εξηκία - τα οποία θα βγουν σε πλειστηριασμό σε ειδική εκδήλωση και ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ στον σύλλογο ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ – ένας σύλλογος με τεράστια δράση και αρωγής των γυναικών που έχουν περάσει καρκίνο του μαστού ή ακόμα και αν βρίσκονται ακόμα, στο πρόβλημα που έχει όνομα απεχθές και λέγεται Καρκίνος του Μαστού.

Τα εθνικά καλλιστεία STAR KAI MR GS HELLAS είναι το ελάχιστο που μπορούν να προσφέρουν σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του καθενός μας – τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή άλλωστε- με υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτης ευαισθησίας ΕΝΩΣΕ την Τέχνη με την Ομορφιά για ένα τόσο Υψηλό σκοπό.