• Αρχική
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
  • Σπύρος Τσουτσάνης: Ο γυμναστής των εθνικών καλλιστείων Star και Mr GS Hellas 2017

Σπύρος Τσουτσάνης: Ο γυμναστής των εθνικών καλλιστείων Star και Mr GS Hellas 2017

Ο Σπύρος Τσουτσάνης πλέον αποτελεί και επίσημα τον γυμναστή των εθνικών καλλιστείων του σήμερα , τα STAR KAI MR GS HELLAS..

Ο Personal trainer και συνάμα γνωστό αθλητικό μοντέλο θα αναλάβει την εκγύμναση όλων των φιναλίστ και μας υπόσχεται, ότι καλύτερο για την μεγάλη βραδιά Τελικού – είναι υπεύθυνος για την καλή ευεξία όλων των κορμιών που θα παρελάσουν μπροστά σε όσους εξασφαλίσουν μία πολυπόθητη θέση εκείνο το βράδυ Παρασκευής.


Ο Σπύρος Τσουτσάνης είναι από μόνος του, παράδειγμα και πρότυπο για όλους τους υποψήφιους – σε μία εποχή κρίσης διαπρέπει και ως αθλητικό μοντέλο, αλλά και ως επαγγελματίας γυμναστής – σίγουρα εκτός από τις χρήσιμες συμβουλές του , όλοι οι φιναλίστ έχουν να πάρουν και αρκετά <<μυστικά>> ,από τον ίδιο, για το πώς θα πορευτούν μετέπειτα και πως θα διαχειριστούν την δημοσιότητα τους. Ο ίδιος δήλωσε τα εξής : "Είναι μεγάλη η χαρά μου που ο πρόεδρος Γιώργος Κούβαρης, μου εμπιστεύτηκε ένα τόσο σημαντικό έργο , αφού η μία εμφάνιση των εθνικών καλλιστείων STAR KAI MR GS HELLAS 2017 είναι με μαγιό και σίγουρα οι απαιτήσεις είναι αρκετές , αφού μιλάμε για ότι καλύτερο σε εθνικό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι όμως να δώσουμε τον καλύτερο αγωνιστικό μας εαυτό, μαζί με όλους τους φιναλίστ, και να επιτύχουμε το μέγιστο για τον καθένα χωριστά. Η βραδιά του Τελικού θα είναι ξεχωριστή και είμαι σίγουρος ,θα αφήσει αρκετούς με το στόμα ανοιχτό, άλλωστε όλη η ομάδα των εθνικών καλλιστείων είναι ιδιαίτερη και υπάρχουν άνθρωποι ειδικοί που μαζί με την εκγύμναση ,θα δώσουν και αυτοί την δική τους μέριμνα για τα παιδιά."