Star & Mr GS Hellas 2017, με την υπογραφή Πάνος Ζίνας

Ο Πάνος Ζίνας είναι ένας σχεδιαστής ,που έχει αφήσει σίγουρα ανεξίτηλα την δική του σφραγίδα στον χώρο της Μόδας , αφού διατηρεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια το δικό του ατελιέ υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα και έχει την σειρά ρούχων CINEMA που πρωτοπορεί στην ελληνική αγορά.

Είναι ο σχεδιαστής εκείνος, που το όνομα του φιγουράρει σε όλους τους κορυφαίους διαγωνισμούς ομορφιάς από τα STAR HELLAS μέχρι τα PLAYMATE – δικές του δημιουργίες κοσμούσαν επί σειρά ετών τις εστεμμένες του χθές- ήρθε η ώρα να ράψει και τα εθνικά καλλιστεία του Σήμερα τα STAR KAI MR GS HELLAS 2017. Είναι μεγάλη τιμή για τον Θεσμό μας, ο no1 σχεδιαστής να απαντήσει θετικά στο κάλεσμα μας και φυσικά τεράστια χαρά ,όταν άνθρωποι καλλιτέχνες έρχονται στο άρμα μας – ένα άρμα ομορφιάς και πολιτισμού.

Ο Πάνος Ζίνας ήρθε ως καλεσμένος των Καλλιστείων πέρσι και ήταν αρκετό για να δεχθεί την πρόταση μας για το 2017. Με την υπογραφή του θα είναι τα φετεινά φορέματα υψηλής ραπτικής για την μεγάλη βραδιά Τελικού και ειδικά για εμάς, θα σχεδιάσει και τα μαγιό των finalist. Η γυναικεία υπόθεση του διαγωνισμού σφραγίστηκε με ΖΙΝΑΣ. Ο ίδιος δήλωσε πως τα τελευταία χρόνια δεν είχε δει κάτι αξιόλογο στο θέμα ομορφιάς και καλλιστείων – θεωρεί πως σε δύσκολους καιρούς όπως αυτή που διανύει η Ελλάδα – τα STAR KAI MR GS HELLAS ,μπορούν να αποτελέσουν την αναβίωση εθνικών καλλιστείων και να προσδώσουν την ΑΙΓΛΗ που είχε χαθεί – αυτός είναι και ο λόγος που με χαρά θα ναι μαζί μας- απείχε από επιλογή και τώρα είναι η ΩΡΑ να βοηθήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.