Τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ STAR KAI MR GS HELLAS στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV!

Εχτές το βράδυ ,12 Ιουνίου 2017 , εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALERT TV ο πρόεδρος του Grande Secreto Media Group , και διοργανωτής των εθνικών καλλιστείων , Star & MR GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης .

Εκεί σε ένα πάνελ πλαισιωμένο με έμπειρους και διακεκριμένους δημοσιογράφους δόθηκε η ευκαιρία στα Star and Mr GS Hellas να αναπτύξουν την θεωρία τους για την ομορφιά , και να δηλώσουν ότι είναι τα Καλλιστεία του Σήμερα!


Μαζί του φυσικά ήταν και ένα δείγμα από τις φετινές Finalist , όπως θα δείτε παρακάτω στο φωτογραφικό υλικό από το ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τον Βαγγέλη Φανίδη, ενώ το πάνελ συμπληρώνουν Βλάχος , Καψαμπέλης , και Κωσταντάτος ! Όλη η χθεσινή συνέντευξη αναμεταδόθηκε μέσα από την πλατφόρμα του ΟΤΕ TV σε 8 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ALERT TV ΑΤΤΙΚΗΣ - CHANNEL 10 ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΓΝΩΜΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - KOSMOS TV ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΣΥΡΟΣ TV ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΡΟΔΟΠΗ ΤV ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ACHAIA TV ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ!!!!!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ!