• Αρχική
  • Ενημερωση
  • Η φωνάρα EJ SOTI που θα χειροκροτούσε η Whitney Houston στα εθνικά καλλιστεία STAR KAI MR GS HELLAS 2017!

Η φωνάρα EJ SOTI που θα χειροκροτούσε η Whitney Houston στα εθνικά καλλιστεία STAR KAI MR GS HELLAS 2017!

Η Ej Soti είναι μία ελληνίδα perfomer ,που μας έρχεται απευθείας από την Αμερική, έχει μουσική παιδεία που σίγουρα ,αν βρισκόταν εν ζωή , θα την χειροκροτούσε η βιρτουόζος του είδους Whitney Houston.

Η Ej είναι κουκλάρα ,αλλά δεν μένει σε αυτό και εξελίσσεται συνεχώς… μεγαλωμένη και έχοντας την μουσική κουλτούρα της αμερικάνικης βιομηχανίας , έρχεται στην Ελλάδα και θα μας εκπλήξει με την φωνή της και τις μουσικές της επιλογές για τον μεγάλο Τελικό των καλλιστείων.

Με γονείς ομογενείς κρατά πολύ καλά μέσα της το ελληνικό μεγαλείο ψυχής και φυσικά είναι μεγάλη μας τιμή ,ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα να κοσμήσει μουσικά την μεγάλη βραδιά Τελικού των STAR KAI MR GS HELLAS 2017. Η Ej δήλωσε το εξής : «Είμαι πολύ χαρούμενη για το κάλεσμα αυτό και θα συμμετάσχω και εγώ σε ένα τόσο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός και ίσως είναι η αφετηρία για να ξεκινήσω κάτι ακόμα πιο δυνατό γενικότερα στα ελληνικά μουσικά δρώμενα. Ο Γιώργος Κούβαρης είναι οικογενειακός μας φίλος και δεν μπορούσα να του αρνηθώ – μεγάλη η χαρά μου και περιμένω την στιγμή που θα εμφανισθώ στο stage τω καλλιστείων «